Cara Membuat Pembelian

  1. Email kod item serta butiran anda (i.e nama, no. telefon dan alamat penghantaran) kepada Ayu Batik Sutera di ayubatiksutera@yahoo.com  atau SMS kod item ke         019 330 1993.
  2. Kami akan menghantar email kepada anda untuk membuat pengesahan sama ada stok masih ada.
  3. Sekiranya anda menerima maklumbalas bahawa stok masih ada, anda perlu membuat bayaran penuh ke dalam akaun.                                                                                              CIMB Akaun No. 1215-0000774-10-1 atas nama         Fairuz Idris  
    dan memaklumkan kami melalui email atau SMS, butiran pembayaran (i.e jumlah bayaran dan masa bayaran dibuat).                                    
  4. Barangan akan dihantar secara Poslaju dalam tempoh 3 hari bekerja dari tarikh pihak kami menerima dan mendapat pengesahan berkenaan maklumat pembayaran.
  5. Sila hubungi kami dengan segera sekiranya  barangan tidak diterima dalam tempoh tersebut.
  6. Kos penghantaran untuk mana-mana tempat di Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak akan ditanggung oleh pihak kami. Penghantaran ke tempat-tempat lain adalah tertakluk kepada bayaran sebenar yang dikenakan oleh POS Malaysia dan akan dimaklumkan kepada anda melalui email.
  7. Barangan hanya akan disimpan selama 3 hari dari tarikh pengesahan dari kami bahawa stok masih ada. Sekiranya pihak kami tidak menerima bayaran penuh dan butiran pembayaran dalam tempoh 3 hari tersebut, pihak kami berhak untuk menjual semula kepada mana-mana pihak lain.
  8. Barangan yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan.